Det handlar om IFS Cloud Field Service Management. Coromatics ambition är att installationen ska öka företagets produktivitet, effektivisera planeringsprocesser och stötta vidare tillväxt. Det är IFS partner Prevas som tar hand om stora delar av implementeringen, som sker i Sverige, Danmark och Norge.

På Coromatic, som jobbar med verksamhetskritisk infrastruktur både för kraftförsörjning och med datacenter, hade man tidigare svårt att möta verksamhetens behov inom underhållshantering. Företaget har dessutom stora expansionsplaner och behöver därför ett system som kan hantera behovet av ökad effektivitet inom it-driften.

– Vi är glada över att Coromatic har valt IFS digitala innovation för att hjälpa till att driva företagets framtida tillväxt och göra det möjligt för dem att leverera Moments of Service till sina kunder, säger Ann-Kristin Sander, Nordenchef på IFS.

– Coromatic värdesätter verkligen vår expertis inom fältservice och vi har redan byggt upp en stark förtroendebaserad relation med dem. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta med dem framöver och hjälpa dem att uppnå deras mål för utveckling och expansion.