Bluesprint titulerar sig som den största Anaplankonsulten i Norden. Nu får man en ny ägare när brittiska Bedford Consulting, backat av riskkapitalbolaget Keensight Capital, tar nästa steg på den nordiska marknaden.

Duon David Hagetoft och Espen Grepperud grundade Bluesprint 2018, och idag har man kontor i både Sverige och Norge. Bland bolagets kunder finns bolag som Tine, Schibsted, Anticimex, Stena Line, Axis Communications och Ramirent.

För Bedford Consulting innebär affären att man fördubblar sin nordiska närvaro.

– Det här nya utvecklingssteget i vår Anaplan-resa stärker vår tillväxtstrategi i Europa. Vi ser fram emot att arbeta med Bluesprintteamet, och kombinera vår gemensamma expertis som Anaplanpartners, säger Cathal Doyle, vd på Bedford Consulting.

– Vi har känt teamet i många år, och Espen och jag är glada över att gå ihop med Bedford för att fortsätta vår Anaplantillväxt tillsammans. Vi är stolta över våra prestationer hittills och ser fram emot att se teamet växa och dra nytta av ett större kombinerat bolag under de kommande åren, säger David Hagetoft, medgrundare av Bluesprint.