Finlandssvenska Snellman, som levererar färdiglagad mat och köttprodukter, har övergett Infor M3 för att istället satsa på Infors molnbaserade affärssystem, som är byggt på Amazon Web Services. Med hjälp av Infor Cloudsuite Food & Beverage hoppas affärssystembolaget kunna förenkla Snellmans it-miljö och dess användning av interna resurser.

– Vårt mål är att ha avbrottsfria tjänsteprocesser och med hjälp av Infor har vi nu en tydlig plan för att fortsätta vår flytt från en på-plats-lösning av Infor M3-lösningar till molnet och Infor Cloudsuite-lösning, säger Snellmans it-chef John Aspnäs, som känner sig trygg att fortsätta samarbetet med Infor.

– De grundläggande funktionerna i Infor Cloudsuite Food & Beverage är vi bekanta med sedan tidigare och de kommer att vara avgörande för våra långsiktiga affärsbehov. Infor är en långsiktig, viktig partner för oss, och vi tror att de kommer att fortsätta vara det i framtiden också.

Snellman kommer också att använda funktionaliteten i Infor Factory Track för att automatisera logistiken, samt Infors BI-lösning för att ta fram och analysera driftdata.

– Vi är tacksamma för Snellmans långsiktiga engagemang med Infor och möjligheten att få stödja uppdateringen och tillväxten av vår kunds affärsverksamhet med världens modernaste affärslösning för livsmedelsbranschen och vårt omfattande nordiska ekosystem, säger Infors Finlandschef Juha Levo.