Monterro fortsätter att investera i B2B-mjukvara och har nu hittat sin senaste investering. Det genom att köpa en majoritet i det svenska SaaS-bolaget Hub Planner, som har en plattform för resursplanering, schemaläggning och tidrapportering, med kunder på olika håll i världen, som till exempel Pfizer, Mercedes, Publicis och Motorola.

Den gemensamma målsättningen är att skala upp och fortsätta den internationella expansionen.

– Hub Planner är ett mycket intressant bolag, med en innovativ produkt, som med begränsade resurser lyckats få starkt fotfäste internationellt. Vi ser mycket fram emot att tillsammans få vara med och vidareutveckla bolaget, säger Erik Syrén, vd på Monterro och blivande styrelseordförande i Hub Planner om investeringen.

– Hub Planner är lite av en doldis i Sverige, men vi är väldigt imponerade av deras produkt, och att de, trots begränsade resurser, har lyckats få så många stora, globala kunder. Det finns en fantastisk potential här, säger han vidare.

Monterro blir majoritetsägare, men Hub Planners grundare och vd Stephen Martin kommer fortsättningsvis ha ett betydande ägande i bolaget.

– Monterro är precis den typ av investerare jag sökt efter. De erbjuder inte bara kapital, utan har den branschkunskap och kompetens vi behöver för att kunna skala upp vår verksamhet. Jag är väldigt nöjd med valet av Monterro och att vi tillsammans ska ta nästa steg i vår tillväxtresa, säger han.