Fastighetsbolaget Corem har sedan tidigare haft ett strategiskt samarbete med Nordlo. Det förlängs nu med ytterligare tre år, och kommer då att inkludera tjänster som it-drift i Nordlos datacenter, support och service, konsulttjänster och it-infrastruktur till Corems alla enheter i Sverige.

– Som en aktiv och stöttande it-partner har Nordlo sedan tidigare bistått oss med både drivkraft och engagemang i vår strävan efter att äga, utveckla och förvalta fastigheter för framtiden. I samma anda förväntar vi oss ett fortsatt gott och nära samarbete framöver för att säkerställa att Corem har rätt verktyg och stöd för morgondagens utmaningar och de möjligheter som it och digitalisering fortsatt erbjuder, säger Jeppe Calom, cio på Corem.

Nordlo har idag lokal närvaro på 41 kontor från Skellefteå i norr till Malmö i söder. Johan Bark, vd på Nordlo i Nyköping, ser affären som en bekräftelse på att affärsmodellen med lokal förankring är rätt.

– Corem har likt Nordlo en affärsmodell som bygger på en decentraliserad organisation med lokal närvaro. Med vårt erbjudande samlar Corem it-behovet hos en leverantör och kan fokusera mer på affären, säger han.