Rangeline är baserat i Carmel, Indiana och jobbar med Microsoft Dynamics 365 och ERP-mjukvara för tillverknings- och leveransprocessen.

– Kunderna efterfrågar lagersaldo i realtid och snabba leveranser hos stora detaljister, och den förväntningen ökar. För att hjälpa våra kunder att överträffa slutkundens förväntningar levererar vi anpassade ERP-lösningar med en global räckvidd, support dygnet runt och automatiserad fältservice, säger Jonas Steffensson, vd på Nexer Enterprise Applications.

Todd Johnson, ansvarig chef för Nexer Enterprise Applications i USA, säger att man med en realtidsbaserad översikt av de geografiska leveransflödena kan komma åt de data som behövs för att fatta rätt beslut om bemanning, produktion och inköp.

– Under de senaste åren har oförutsägbara och frekventa störningar i leveranskedjan gjort det ännu svårare för företag att hantera lager och hålla kunderna nöjda. Tillsammans med Mike, Dan och deras team kommer vi kunna lösa problem med inom leveransprocessen och bygga framtidens uppkopplade lager, säger han.

Det förvärvade bolaget och dess båda medgrundare Mike Sigler och Dan Giangiulio kommer enligt Nexer stärka expertisen inom Microsoft Dynamics samt bidra till övriga expertområden inom dataanalys, IoT och AI.

– Nexer är den perfekta matchen för vårt team där vi tillsammans kan verka för att göra den globala tillverknings- och leveransprocessen mer effektiv, tillgänglig och uppkopplad, säger Mike Sigler.