Den svenska Vismapartnern Ekonomi och Affärssystem är en del av den nya sammanslagningen. Utöver EA System ingår även svenska Direktkonsult och de tre norska bolagen Økonomibistand, Cloud Connection och Ganske Enkelt i det bolag som alltså kommer verka under namnet Cloud Connection.

– Vi vet vad som är viktigt för att lyckas på dagens marknad och vill fortsätta ge det bästa erbjudandet till våra kunder i en värld under stor förändring, säger Carl-Fredrik Ahnsberg, som varit vd på EA System och numera titulerar sig vd på Cloud Connection.

Fokus för Cloud Connection blir affärssystem, utveckling och konsulttjänster till företag i alla storlekar.

Det sammanslagna bolaget har cirka 150 medarbetare och finns etablerade på ett flertal orter i Sverige och Norge. De svenska kontoren finns i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Umeå och Växjö.

– Vi är alla väldigt positiva till sammanslagningen då vi förstår behovet och vad vi kan åstadkomma genom att täcka fler kompetensområden. Ambitionen har varit att ta det bästa från tre system och fem framgångsrika bolag och rensa bort det som inte fungerat lika bra. Idag står vi starkare än någonsin, säger Carl-Fredrik Ahnsberg.