Ework Group har ett stort nätverk, med mer än 100 000 konsulter i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Nu har man dragit igång ett samarbete med utbildningsbolaget Lexicon. Tillsammans har de båda bolagen tagit fram en utbildningsportal där konsulterna kommer erbjudas utbildningar och certifieringar.

Utbildningsportalen är företagsunik och Lexicon kommer att erbjuda samtliga sina utbildningar till Ework. Många utbildningar har dessutom specialanpassats för Eworks konsulter. För Ework uppges rätt kompetens och rätt certifieringar vara en framgångsfaktor inför varje uppdrag.

– Med den snabba utveckling som sker inom digital transformation, grön omställning och teknisk innovation är det ständiga lärandet viktigare än någonsin. Att vara en bra samarbetspartner för vårt nätverk av konsulter är viktigt för oss, och en av anledningarna till att vi väljer att erbjuda kurser och certifieringar i samarbete med Lexicon, säger Eworks vd Karin Schreil i ett pressmeddelande.

– Kursutbudet omfattar både it-proffsutbildningar och certifieringar men även it-användarutbildningar och affärsutbildningar. Att samarbeta med Ework och säkerhetsställa att de har tillgång till rätt konsulter med rätt utbildning/kompetens och rätt certifieringar kommer hjälpa till i deras fortsatta tillväxtresa, säger Fredrik Jacobsson, vd på Lexicon Akademi.