– Vi har utvecklat en sms-tjänst som gör det enkelt att kommunicera med en hel grupp, som exempelvis fotbollsgänget, kollegorna eller vännerna.

Hur fungerar det praktiskt?
– Du kan beställa tjänsten, som i sig är gratis, från din operatör. Du får ett nummer för varje grupp och oavsett hur många medlemmar sms:et går till kostar det bara som att skicka ett sms. Du kan till exempel ha ett nummer till kollegorna, ett till vännerna och ett annat till fotbollslaget.

På vilket sätt skiljer sig den här tjänsten från andra sociala medier?
– De alternativ som man annars har att nå en stor grupp är genom att mejla eller Facebook. Ofta tar det en stund innan personerna loggar in och läser sina mejl. Sms plingar ju till i fickan direkt och då får man oftast snabbare respons.

Hur många användare har ni?
– Det är hemligt, men SMS-grupp smyglanserades under 2011 och sedan dess har vi skickat ut 40 miljoner sms. Vi har vuxit med 20 procent varje månad.

Hur stora tror du ni kommer bli i Sverige?
– Det kommer definitivt att slå igenom. Alla som hör talas om tjänsten reagerar positivt och vi ser också hur det växer stadigt. Om det fortsätter i samma takt kommer vi att vara riktigt stora till sommaren